Aangekomen op bestemming! - Reisverslag uit Hangzhou, China van Niels Taal - WaarBenJij.nu Aangekomen op bestemming! - Reisverslag uit Hangzhou, China van Niels Taal - WaarBenJij.nu

Aangekomen op bestemming!

Door: Niels

Blijf op de hoogte en volg Niels

10 Februari 2011 | China, Hangzhou

Hey allemaal!

Na een lange reis zijn we eindelijk aangekomen in China.. Het begon woensdagmorgen toen we wegreden van huis!

Na nog een laatste check of ik alles meehad reden we naar station Apeldoorn om Niels en Anique op te halen.. die gingen mij mee uit zwaaien! Samen met Annemieke werk ik in het Shangri La hotel Hangzhou en daarom hebben we nog een extra koffer geboekt. Het gewicht was precies goed en daarna nog even wat gedronken met de groep.

Nou, we voelden allemaal nog helemaal niet dat we echt zo lang wegblijven en dat gevoel heb ik nu nog steeds niet, heel raar:)

Afscheid nemen ging goed en daarna nog een boek gekocht.. Mevrouw Ding kwamen we nog tegen en gelijk gaan boarden! De vlucht ging heel soepel.. lekker veel gegeten en gedronken en gelachen! Eenmaal geland werden we opgehaald door een chauffeur van het hotel, was wel een luxe.
Nou toen werden we voor de deur afgezet en werden we als sterren onthaald. Een paraplu erbij, deuren open voor je doen, koffers laten tillen enzo. Het leek net of ze mij nog beter behandelden dan Annemieke omdat ik een jongen ben... dat viel Annemiek gelijk op.

De kamer zelf is echt top: 2 grote bedden, badkamer, internet, tv, koelkast, bureau en allles.. we hebben zelfs pantoffels gekregen hier;) Gelijk meegegeten met de medewerkers (met stokjes) en net nog gegeten in het normale restaurant.. Vet luxe: fruit, vlees, vis, taartjes, soesjes en alles haha!
Nog eventjes naar de supermarkt geweest me Annemieke met de taxi, leuke ervaring erbij!!

Nou wij gaan nog eventjes wat drinken op de kamer.. foto's plaats ik er bij!

Tot snel!!

• 10 Februari 2011 - 13:39

Manouk:

Wat leuk om dit allemaal zo te horen, ondertussen met je op msn aan de praat maar dat maakt niet uit! Wat me dan wel weer een beetje tegenvalt is dat ze meiden slechter behandelen dan de jongens! Haha nou ik ben jaloers op je hoor! Laat je lekker als een ster behandelen, haha als je terug bent zou dat wel afkicken worden! Nou heel veel plezier nog daar en ik hoor het wel weer!

xx

• 10 Februari 2011 - 13:40

Joost:

Hoi,

Haha ik had al je verhalen al aan de telefoon gehoord. Maar ik ben benieuwd hoe het daar allemaal gaat zijn. Het eten op de foto ziet er wel lekker uit ;)
    Hopelijk doet internet het binnenkort wat beter zodat we op Skype kunnen. Spreek je snel weer, en "nog" maar 5 en halve maand en dan kom ik je opzoeken :p

• 10 Februari 2011 - 15:34

Ans Van Den Bergh:

Hoi Niels,

Wat leuk om nu al wat te horen uit China, en zo te zien is het daar nog niet zo verkeerd. ik kon je niet goed meer bereiken net voor je vertrek.
    Wij wensen jou een heel goede tijd in China met hopenlijk veel vrije tijd om wat van het land te gaan zien.
    Groetjes van Jan, Ans, Annika, Niek en Tessa

• 10 Februari 2011 - 17:15

Litania:

Ha oude Chinees,
    Ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen wat hier staat en ik meen het van harte! Maak er een mooie tijd van, ik vind 't stoer!
    Hinou wang (of zoiets was het maandag toch?).
    Litania

• 10 Februari 2011 - 17:16

Litania:

Wel weer jammer dat nu al m'n mooie Chinese tekentjes niet in beeld verschijnen. Had ik zo mijn best op gedaan ...

• 10 Februari 2011 - 17:38

Michael:

Hoi Niels,

Fijn dat de reis goed is gegaan.
    Leuk man zo'n luxe kamer, zeker als je er zo'n lange tijd bent.
    Ik ben wel jaloers op je, wilde dat ik kon ruilen.
    Veel plezier en ik wacht op je leuke reis verslagen. (misschien gaan wij er ooit ook nog wel eens heen)

Groet Michael
    en Welmoed, Hugo en Mischa natuurlijk.

• 10 Februari 2011 - 18:24

Lilian:

Hoi Niels,

Wat dacht je, ik kan m'n vader en moeder wel om 5 uur 's nachts wakker bellen! Geeft niet hoor, is leuk om te horen dat je goed aangekomen bent. Het gaat vast erg leuk worden allemaal!

Groetjes papa en mama

• 10 Februari 2011 - 19:29

Gerrie:

Ha die Niels,
    Wat super dat je het zo goed getroffen heb. Je kamer is echt heel mooi, je gaat daar een heerlijke tijd tegemoet. Is het weer ook een beetje lekker, geniet van alles en tot de volgende keer. Ik ga je een keer bellen. groetjes en een zoen

• 10 Februari 2011 - 21:21

Birgitta En De Rest:

Hi Niels,

Twee keer nummer 58 met rijst en sambal bij.

Het ziet er allemaal geweldig uit, wat een luxe kamer heb je. Is wel even anders dan in Spanje.

Wanneer begin je met werken?
    Ik ben benieuwd hoe het je bevalt.
    Maak er in ieder geval iets leuks van.

xxxxxx Birgitta

• 10 Februari 2011 - 21:23

Anne Marie:

hoi niels,

Het enthousiasme spettert eraf, geniet eerst van je vrije tijd en even wennen aan het klimaat omgeving mensen alles, wat een leuk ploegje heb je om je heen,

tot mails

• 11 Februari 2011 - 09:45

Anique:

Lieve Nielos!!

Je hebt het wel goed voor elkaar daar. Nu snap ik ook waarom je naar China ging en niet naar Spanje.... :P

De foto's zijn leuk, en je hebt inderdaad een ruime kamer!! En lukte het met stokjes eten?? Goed oefenen! dan kun je straks niet meer zonder!

We postduiven!

Loeter xxxxx

• 11 Februari 2011 - 16:10

Sanne:

heey
    leuk verslag grappig dat er helemaal geen chinees achtige dingen in de foto's zijn terug te vinden, je had zelf nog in Nederland kunnen zijn ^^ maar het is echt gaaf hopelijk blijkt het werk ook leuk te zijn!
    have fun! en ik kijk al naar je volgende verslag uit!
    sanne

• 12 Februari 2011 - 15:18

Sharon Roelofs:

Hoi Niels,

Fijn dat alles goed is gegaan met reizen. Is iets wat mij waarschijnlijk niet gaat lukken, maar jij bent er ook beter in hihi.

Leuk hoor zo'n onthaal, en zoals ik dat lees heb je het nu al naar je zin.

Nou geniet ervan, en niet teveel hondjes eten he? hihi.

xxxx

Shar